Osobní módní stylista

Blog módního osobního stylisty

Dámské módní oblečení na jaro 2023

Dámské módní oblečení na letošní jaro

Jakým oblečením doplnit svůj šatník na letošní jaro?

Jaké módní oblečení na jaro 2023 je pro vás ideální? Trendy přicházejí a odcházejí rychle a často jsme všemi novými modely, které přicházejí každou sezónu zmateni. Jak se oblékat, když je vám 40 a více, aniž byste vypadali staromódně? A jaké módní oblečení si pořídit na letošní jaro, když máte křivky? Jsem tady, abych vám pomohla.

Jsem zastánkyní základního šatníku, ale nějaké nové módní oblečení si na jaro 2023 pořídit musíme

Kapsáče (Cargo)kalhoty-módní oblečení na jaro

Možná je milujete a možná nenávidíte, ale faktem je, že Cargo kalhoty (kapsáče) jsou zpět, a to ve velkém stylu. Návrháři ukázali různé styly od lesklých saténových cargo kalhot přes plátěné a hodně široké cargo kalhoty. Pokud máte pocit, že jsou příliš vojenské pro váš elegantní image, kupte si je kožené nebo z umělé kůže a přidejte k nim krajkovou halenku.

Minimalistické kalhotové kostýmy

Čisté minimalistické kalhotové kostýmy v tlumených odstínech jsou zpět na jaro 2023. I zde je vidět návrat devadesátek. Pokud jde o siluetu, vsaďte na kalhoty s vysokým pasem a volným střihem nohavic.

Maxi sukně a asymetrické sukně-módní jarní oblečení

Také se vám stýskalo po našich starých maxisukních? Tak hurá, jsou zpět. Maxi sukně jsou vhodné pro všechny postavy a možnosti kombinací, bez obětování stylu, jsou nekonečné. Chcete-li maxi sukni oživit, kupte si asymetrickou. Asymetrická délka je velmi lichotivá.

Džínovina

Nejmódnější džíny na jaro 2023 jsou široké a dlouhé až na podlahu. Můžete si pořídit i džínovou maxi sukni, nebo cargo džíny. Džínovou maxi sukni volte raději z měkké džínoviny. Pokud se rozhodnete pro džínovou bundu, tak čím více kapes, tím lépe.

Jakou barvu přidat do svého šatníku na letošní jaro?

Určitě limetkovou zelenou. A pokud si netroufnete nosit tuto barvu na oblečení, co takhle ji přidat na doplňky?

Nezapomeňte na kůži

Jaro bez kožené bundy si neumím představit. Vyzkoušet můžete i kožený trenčkot nebo koženou maxi sukni.

Tak co si za nový kousek na jaro pořídíte? Já asi vyzkouším ty cargo kalhoty a poohlédnu se po nějakých maxi asymetrických šatech, protože sukně mi nesluší. Dejte mi vědět do komentářů, co si pořídíte, nebo zavolejte a vybereme společně.

Sdílejte

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *