Osobní módní stylista

Blog módního osobního stylisty

Nejlepší letní sandále a pantofle

Letní sandále a pantofle pro rok 2021

Blíží se léto a letní sandále a pantofle jsou nutností. Ať hledáte pohodlné letní sandále na procházku, nebo elegantní letní pantofle, najdete v tomto článku několik možností. Vybrala jsem pro vás několik druhů sandálů a pantoflí. Najdete zde moderní, nadčasové a elegantní, ale nezapomněla jsem ani na dámy, které mají vbočený palec nebo ploché nohy a potřebují podporu klenby.

Ještě, že nám už otevřely pedikuru a manikuru, protože první, co musíme udělat než obujeme letní sandálky a pantoflíčky je, navštívit svoji pedikérku. Hotovo? Tak jdeme vybírat. Letošní nabídka letní obuvi je opravdu široká.

Moderní letní sandále a pantofle

Mezi hlavní trendy patří čtvercové špičky, platformy, sandálky se zavazováním okolo kotníku, vyměkčené žabky, pantofle ozdobené třeba květinou.  Překvapil mě staronový trend tzv. rybářských sandálů. Vypadají jako pánské páskové sandále. Mě moc neoslovily, ale určitě si tento typ obuvi své příznivce najde. Stále pokračuje trend pohodlných pantoflí tipu Birkenstock. Při výběru letní obuvi se nebojte jasných a veselých barev.

Nadčasové letní sandále a pantofle

Elegantní a pohodlné, které nikdy nevyjdou z módy. Hledejte čisté linie a klasické barvy. Trochu více zainvestujte a upřednostněte kožené zpracování.

Nejlepší sandále a pantofle s podporou klenby

Vím, o čem mluvím. Já sama mám ploché nohy a bez ortopedických vložek bych na delší procházku nešla. Proto mě všechny mé klientky nejčastěji vidí v teniskách. Ale v létě miluju sandálky a pantofle a do nich fakt ortopedickou vložku nedám. Takže jsem pro vás vybrala moderní, ale pohodlné a s podporou klenby.

Sandále a pantofle pro dámy s halluxem

Vbočený palec dnes trápí mnoho žen i mladých dívek. Vybírejte sandálky i pantofle s měkkými a širokými pásky.

Tak co vybrali jste si letní boty? Jakou letní obuv preferujete? dáváte přednost sandálkům nebo pantoflím? Jaký podpatek je pro vaše nohy nejpohodlnější? Dejte mi vědět. Budu mít radost, když mi napíšete, které botičky kromě tenisek jsou pro vás ty nejpohodlnější.

Sdílejte

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *