Osobní módní stylista

Blog módního osobního stylisty

Podzimní šatník 2021

Šatník na podzim 2021

Je čas chystat podzimní šatník. Módní trendy podzimu jsou možná zajímavé, ale já si myslím, že klíčem k dobrému podzimnímu šatníku, jsou ty správné základy. Módními výstřelky je super podzimní šatník pouze oživit. Nemáte také pocit, že letošní léto bylo krátké? Změna sezóny je ideální pro úklid šatní skříně. To ale neznamená, jenom nákupy nových věcí. Ideální šatní skříň je minimalistická a obsahuje hlavně nadčasové základy oblečení, ke kterému se neustále vracíme. Pokud zvažujete nákup nového podzimního oblečení, tak tady jsou nezbytnosti, které jsou must have na podzim 2021. Tímto oblečením, které jsem pro vás vybrala doplníte svůj podzimní šatník a garantuji vám, že se k těmto kouskům budete vracet. Přiznávám, pár módních výstřelku jsem do podzimního šatníku 2021 také zařadila. Konec konců chceme přece vypadat nejen stylově, ale i módně, ne?

Kožené oblečení

Pokud vlastníte jednu koženou bundu, a to černou, není na čase vyzkoušet i jinou barvu? Můžete i váš podzimní šatník doplnit koženým sakem, které je velkým módním trendem podzimu 2021. Máte-li odvahu, vyzkoušejte koženou sukni nebo kožené kalhoty. A nikdo neříká, že oblečení musí být z pravé kůže.

Skládané sukně

Skládané sukně patří mezi stálice našeho podzimního šatníku, ale letos na podzim jsou velmi in. Ať už si vyberete krátkou nebo midi, určitě ji unosíte.

Dámské sako

Dámské sako je nezbytností, které musíme v našem podzimním šatníku mít. I v běžných džínách, které doplníme sakem, budeme hned vypadat stylově. Na jaře se nosila krátká oříznutá saka, která stále pokračují, ale bum slaví dlouhá saka. Vítejte devadesátky.

Úplety

Jaký by byl podzim bez měkoučkého pleteného svetru do kterého se můžeme tak krásně zachumlat. Štíhlé dámy by si měly pořídit úpletové šaty. My běžné ženy a dívky zůstaneme raději u těch svetrů.

Dámské vesty

Vesty ať už pletené nebo látkové jsou klíčovou položkou letošního podzimního šatníku. Vestička pod sako nebo přes košili a klidně i přes šaty vám bude dělat dlouhou službu a oživí každé oblečení.

Dámská obuv

Dámské boty na podpatku jsou samozřejmě elegantní. Obejdete se ale na podzim bez bot bez podpatku? Já ne. Čím vyšší platforma tím lepší. Jedny elegantní jsem vám sem ale dala.

Dámská kabelka

Pokud si chcete koupit letos na podzim novou kabelku, vykašlete se na značkové a svůj nadčasový elegantní outfit doplňte moderní prošívanou kabelkou nebo taškou ve výrazné barvě. Vzhledem k tomu, že se jedná o módní trend, nevyplatí se do takové kabelky investovat. Ale službu vám moderní kabelka určitě udělá.

Sdílejte

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *